De Feestdageneditie van het Kernwaardenspel®, voor bezinning, verbindende gesprekken en een fijne sfeer!

Feestdageneditie Kernwaardenspel®

Voor organisaties als kerstgeschenk
Voor gezinnen
Voor families
Voor vriendengroepen

Prijs:  € 51,44 inclusief BTW en verzendkosten naar een adres in Nederland.

Verzending naar andere landen uitsluitend op aanvraag via info@nexxdott.com.

Feestdageneditie Kernwaardenspel®

De feestdagen aan het einde van het jaar zijn voor veel mensen betekenisvol. Door de korte, donkere dagen hebben we behoefte aan gezelligheid en warmte, samen zijn met het hele gezin en met familie en vrienden. Er is dan veel gelegenheid om elkaar te spreken met echte aandacht voor elkaar, want we hoeven niet naar school of naar het werk. We genieten van feestelijke maaltijden met elkaar, of van borrelen bij een knappend haardvuur, misschien ook van samen wandelen in de frisse buitenlucht.

Het is ook een periode van verstilling en introspectie. We denken na over onze eigen gevoelens, ons gedrag en over de toekomst: waar sta ik, wat vind ik belangrijk en wat ga ik doen in het jaar dat voor me ligt? Wat zijn de werkelijke waarden in het leven en hoe ga ik daarmee om?

In veel gezinnen worden tijdens de feestdagen ook spellen gespeeld. Even niet online, maar met elkaar om de tafel, ontspannen en in verbondenheid samen zijn.

Speciaal voor de feestdagen is er een Feestdageneditie van het Kernwaardenspel®, die bijdraagt aan verbinding, bezinning en een fijne sfeer in de bijzondere periode rond Kerst en Oud & Nieuw.

Het spel is in beperkte oplage en alleen in het Nederlands beschikbaar. Op=op.

Waaruit bestaat de Feestdageneditie?

De mooie en duurzame blikken bewaardoos bevat het volgende:

Het Kernwaardenspel® met 60 Kernwaardenkaarten waarmee samen om de tafel al spelend elkaars kernwaarden worden ontdekt, besproken en toegepast in uiteenlopende situaties. Het zet iedereen aan het denken over “Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat vind ik belangrijk?” 

De 7 Spelvarianten leiden tot veel spelplezier en verdiepende gesprekken tussen jong en oud, op een gelijkwaardige manier. Ook zitten er 5 Tipkaarten in het spel, bijvoorbeeld over hoe je goed kunt luisteren en verdiepende vragen kunt stellen, verbinding met elkaar kunt maken en creatief kunt leren denken.

Het Kernwaardenspel® creëert verbinding tussen jongeren en volwassenen en is een leuke en fijne manier om aandacht aan elkaar te schenken!

Een set met 10 Gesprekskaarten, speciaal voor volwassenen, om tijdens de feestdagen met elkaar op een bijzondere wijze in gesprek te gaan over de kernwaarden die je belangrijk vindt en hoe deze je eigen leven en het leven met elkaar beïnvloeden. Het levert verrassende en nieuwe inzichten op. Je leert elkaar op heel andere wijze kennen, ook als je al jaren met elkaar samen leeft en denkt elkaar door en door te kennen. Er ontstaat meer begrip en waardering voor elkaar en dat leidt tot verbinding.

Aan de Gesprekskaarten zijn 3 Tipkaarten toegevoegd, voor extra verdieping in de gesprekken, bijvoorbeeld over hoe je een bijdrage kunt leveren aan de samenleving en een leefbare planeet.

Wissel af!

Het is heel leuk en boeiend om de zeven Spelvarianten van het Kernwaardenspel® af te wisselen met gesprekken naar aanleiding van de Gesprekskaarten. Op die manier kunnen de kernwaarden van het gezin of de familie terugkomen in de gesprekken tussen volwassenen naar aanleiding van de Gesprekskaarten en andersom.

Het laat je stilstaan bij wat voor jou belangrijk is en geeft mooie inzichten in hoe anderen jou zien.

Zo mooi om dit met je eigen gezin te spelen, je kent elkaar goed en toch brengt dit een gesprek op gang dat anders is dan anders.

Werkt verdiepend en verbindend, brengt het gesprek in een intieme sfeer op gang. 

Pin It on Pinterest