The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

– Eleanor Roosevelt

 

Wie ben ik en wat drijft mij? 

Ik ben moeder van twee opgroeiende dochters; een tiener en een jongvolwassene. Ik ben ook ondernemer met een groot hart voor jongeren, door persoonlijke ervaringen gedreven om bij te dragen aan hun ontwikkeling en geluk. Dat kan alleen als zij gehoord, gezien en gewaardeerd worden, op school en thuis, ieder zoals hij of zij is. Ik wil hen helpen in hun zoektocht naar zichzelf en hun toekomstmogelijkheden, gekoppeld aan een duurzame toekomst.

Pauline Maring  

Management- en teamcoach, trainer/adviseur die graag creatief denken stimuleert

Ik coach in bedrijven regelmatig mensen die niet goed in hun vel zitten of een burn-out hebben gehad. Zij twijfelen eraan of hun werk wel bij hen past. Ik hoor ze vaak verzuchten “Had ik vroeger maar beter mijn best op school gedaan en andere keuzes gemaakt”. Dat gaat mij erg aan het hart. Ik zie dat ze onnodig schade hebben geleden en niet gelukkig zijn. Daarom heb ik besloten om niet alleen volwassenen, maar ook jongeren te gaan helpen bij het maken van keuzes die bij hen passen. 

“Creativity is intelligence having fun” – Dat zou mijn lijfspreuk kunnen zijn. Als trainer/adviseur stimuleer ik het creatieve denkvermogen van managers en medewerkers. Creatief denken is nodig om nieuwe invalshoeken te vinden voor lastige en complexe vraagstukken in onze wereld. Het is één van de belangrijkste competenties van deze eeuw. De mens onderscheidt zich hiermee van artificial intelligence (AI) en robots, want die kunnen dat niet. Jongeren kunnen met hun creatieve denkvermogen voor zichzelf en de samenleving (duurzame) toekomstkansen creëren. Daarbij is creatief denken ook spelen en fun. Ik wens jongeren graag “Have fun in using your brain and creating your future!” toe.

Pin It on Pinterest