The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

– Eleanor Roosevelt

 

Wie zijn wij en wat drijft ons? 

Wij zijn moeders met tieners en ondernemers met een groot hart voor tieners en hun ouders. Wij willen graag bijdragen aan het geluk van tieners, verbondenheid in gezinnen en een duurzame wereld.

Pauline Maring  

Management- en teamcoach, trainer/adviseur die graag creatief denken stimuleert

Ik coach in bedrijven regelmatig mensen die niet goed in hun vel zitten of een burn-out hebben gehad. Zij twijfelen eraan of hun werk wel bij hen past. Ik hoor ze vaak verzuchten “Had ik vroeger maar beter mijn best op school gedaan en een ander vak gekozen”. Dat gaat mij erg aan het hart. Ik zie dat ze onnodig schade hebben geleden en niet gelukkig zijn. Daarom wil ik mensen liever al op jonge leeftijd begeleiden in hun keuzes. 

“Creativity is intelligence having fun” – Dat zou mijn lijfspreuk kunnen zijn. Als trainer/adviseur stimuleer ik het creatieve denkvermogen van managers en medewerkers. Creatief denken is nodig om nieuwe invalshoeken te vinden voor lastige en complexe vraagstukken in onze wereld. Het is één van de belangrijkste competenties van deze eeuw. De mens onderscheidt zich hiermee van artificial intelligence (AI) en robots, want die kunnen dat niet. Jongeren kunnen met hun creatieve denkvermogen voor zichzelf en de samenleving toekomstkansen creëren. Daarbij is creatief denken ook spelen en fun. Ik wens jongeren graag “Have fun in using your brain and creating your future!” toe.

Mei Yang  

Interculturele verbinder met passie voor leren en ontwikkelen

Als moeder van twee tieners merk ik dat het huidige schoolsysteem onze kinderen niet voldoende inspireert, waardoor veel kinderen gedemotiveerd raken. Ik zou heel graag willen dat onze kinderen –  de generatie van morgen en de innovators van de toekomst  – op een leuke, inspirerende manier kennis, inzicht en ervaring op school opdoen over betekenisvolle ontwikkelingen voor hun toekomst, zodat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan een mooiere en betere wereld.

In mijn werk verbind ik bedrijven met innovatieve producten en technologieën in Nederland en China met elkaar en help ik hen tot waardevolle samenwerking te komen. Door te leren van elkaar, zich te verdiepen in elkaars wereld en in ontwikkelingen die voor nieuwe uitdagingen zorgen, zie ik ondernemers met totaal verschillende culturele achtergronden elkaar inspireren, hun toekomstdromen verenigen en gezamenlijk toekomstmogelijkheden vormgeven. 

Ik geloof dat deze synergie ook gecreëerd kan worden bij jongeren, waardoor ze geïnspireerd en gemotiveerd raken om samen met jongeren uit andere culturen hun toekomst te ontdekken en vorm te geven.

Pin It on Pinterest