Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.

–  Henry Ford

Partnerorganisaties

Nexxdott helpt jongeren zichzelf en hun toekomstmogelijkheden te ontdekken. Daartoe verbind ik jongeren en scholen met bedrijven en organisaties. Ik bouw aan een netwerk van bedrijven en organisaties die een soortgelijk doel nastreven als ik. Door samen te werken, elkaar aan te vullen en te versterken vormen we met elkaar een schil om jongeren heen om hen te helpen in hun ontwikkeling. 

Coöperatie Leren voor Morgen

Coöperatie Leren voor Morgen bestaat uit een grote groep samenwerkende organisaties die vanuit gedeelde kernwaarden aan innovatieve oplossingen werkt voor duurzame ontwikkeling in het onderwijs.

Duurzaam onderwijs leidt tot kennis en bewustzijn over duurzaamheid, het voelen van betrokkenheid en duurzaam handelen in een duurzame samenleving. Inhoudelijk gaat dit over het bereiken van de Sustainable Development Goals van de UN. Gezamenlijk maken de leden voorbeelden van duurzaamheid in onderwijs zichtbaar en verbinden ze met elkaar, met het idee dat goed voorbeeld doet volgen en er zo massa zal ontstaan.

Jet-Net & TechNet

Jet-Net & TechNet helpt honderden bedrijven en scholen, die zich sinds 2002 bij het netwerk hebben aangesloten, om tot een effectieve samenwerking te komen. Samen met partnerbedrijven en scholen zorgt Jet-Net & TechNet ervoor dat jongeren zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen en op basis daarvan een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, vervolgopleiding en carrière.

Jet-Net & TechNet brengt leerlingen en docenten in contact met het bedrijfsleven, om hen te laten ervaren hoe inspirerend, uitdagend en fascinerend een baan in de techniek, technologie en ICT is!

Tilburg Cities of Learning

Het Global Cities of Learning Platform biedt steden de mogelijkheid om unieke, toegankelijke en inclusieve ontwikkelingsmogelijkheden voor jongeren te creëren.

Het Tilburg City of Learning platform is onderdeel van het Global Cities of Learning Platform, verbindt leermogelijkheden met elkaar en maakt deze zichtbaar en toegankelijk voor jongeren. Jongeren kunnen via online Playlists verschillende competenties ontwikkelen en digitale Open Badges verdienen en daarmee hun ontwikkeling en prestaties laten waarderen en erkennen.

Warp VR

Warp VR is een techbedrijf dat het mogelijk maakt om levensechte leerervaringen op te doen met behulp van VR. VR is de meest impactvolle en kosteneffectieve manier waarop we altijd en overal getraind kunnen worden. Warp Studio analyseert, maakt en verspreid echte en meeslepende trainingsscenario’s. Leren met VR maakt het verschil in hoe we competenties kunnen ontwikkelen.

Hun visie: “Iedereen moet toegang hebben tot ervaringen uit de echte wereld die je in staat stellen om in het leven, je loopbaan en daarbuiten goed te gedijen”.

Pin It on Pinterest