Those who know, do.

Those that understand, teach. 

– Aristotle

Over onderwijs

In de video’s en artikelen op de “Over onderwijs” pagina belichten verschillende professionals en organisaties die in of voor het onderwijs werken diverse invalshoeken die van invloed op de toekomst van het onderwijs zijn. We verzamelen deze zienswijzen en praktijkvoorbeelden om docenten en ouders te inspireren en in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Als je zelf artikelen of video’s over onderwijsvernieuwing tegenkomt die interessant zijn om te delen, stuur deze dan naar ons toe, zodat wij ze op deze pagina kunnen plaatsen. Zo wordt deze pagina van en voor ons allen.

Over tieners

Opvoeden en begeleiden van jongeren in de pubertijd is een hele kunst. Daarom een “Over tieners” pagina, met video’s en artikelen van experts over onderwerpen waar veel opvoeders en begeleiders dagelijks mee te maken hebben. Ze helpen begrip te krijgen voor jongeren in de pubertijd en om verbinding met hen te maken.

Heb je zelf interessante content,  stuur die dan naar ons toe. Wij delen die dan op deze pagina, zodat iedereen er kennis van kan nemen.

Pin It on Pinterest